GULET HERA

CROATIAN CHARTER BOAT

DESTINACIJE

Krstarenje dalmacijom

Skrojite rutu s kapetanom Here. Svakoga dana, nakon izvrsnog doručka, kave i čavrljanja, dogovaramo što biste željeli uvrstiti u svoj dnevni itinerer. Imamo i sjajne prijedloge kako vam priuštiti očekivane i neočekivane trenutke čiste ljepote na Jadranu.

Ruta južnom Dalmacijom – od Splita do Dubrovnika. Iz Splita krećemo na krstarenje put otoka Šolte, prve postaje na ruti uživanja. U predivnoj šoltanskoj vali slijedi večera uz zalazak sunca. Drugi dan ujutro, polazak prema otoku Hvaru, posjet Starigradu i gradu Hvaru, top destinacijama na Jadranu. Do kraja južnodalmatinske rute, tijekom 7 planiranih dana, sidrit ćemo se kod divnog otočića Šćedra, u gradu Korčuli te u uvalama otoka Mljeta i Šipana. Šećer na kraju je posjet Dubrovniku, gradu pod zaštitom UNESCO-a. Tijekom cijelog putovanja, uživat ćete u predivnom ugođaju guleta Hera i nestvarnim ljepotama Jadrana.

Cijela ruta moguća je uz optimalnu vremensku prognozu. Izmjene itinerera moguće su prema vašim željama, u dogovoru s kapetanom.

Ruta južnom Dalmacijom – od Dubrovnika do Splita. Polazak s otoka Šipana do otoka Mljeta. Dan proveden u morskim aktivnostima, a onaj koji slijedi, u obilasku sela Polače i opciju posjeta manastiru Sv. Marije na otočiću smještenom usred malog jezera. Treći dan posjet otoku Korčuli i starom gradu Korčula. U zaštićenoj marini otoka Šćedro noćenje pa sljedeći dan obilazak otoka Hvara s noćenjem na otoku, prve noći u gradu Hvaru, druge u Starigradu. Na povratku u Split, posjet Šolti. U Splitu je osigurano vrijeme za obilazak grada. Tijekom cijelog putovanja, uživat ćete u predivnom ugođaju guleta Hera i nestvarnim ljepotama Jadrana.

Cijela ruta moguća je uz optimalnu vremensku prognozu. Izmjene itinerera moguće su prema vašim željama, u dogovoru s kapetanom.

Južna Dalmacija – skrojite svoju rutu s kapetanom Here. Ruta iz Splita može biti skrojena na način da uključuje Vis, Elafite, Šoltu, Šćedro, Korčulu i Hvar. Želite li da osiguramo posjet Plavoj spilji, vaš tjedan jedrenja mora biti organiziran izvan mjeseca kolovoza. Iz Dubrovnika preporučamo turu uz posjet otocima Šipanu i Mljetu. Čudesne su mogućnosti plovidbe na guletu Hera, labirintom satkanim od tisuću otoka.

Cijela ruta moguća je uz optimalnu vremensku prognozu. Izmjene itinerera moguće su prema vašim željama, u dogovoru s kapetanom.

Rezervirajte s nama i ostvarite dodatne pogodnosti!

Jamčimo brzu i sigurnu rezervaciju, najpovoljnije cijene, radimo ponude po vašoj mjeri i nudimo niz dodatnih pogodnosti...

REZERVIRAJTE