GULET HERA

CROATIAN CHARTER BOAT

BLUE CRUISE

Izazov jedrenja

Guleti su brodovi namijenjeni uživanju u najljepšem prirodnom okruženju – beskrajnom plavetnilu mora. Uz posadu koja o vama brine, drveni brodovi nude vam udobne i prostrane kabine, boravak na palubi, lagano jedrenje ili, po želji, sportsku plovidbu.

Kad razvije jedra, Hera ima 188 m2 jedara na 22 m dužine i 5 m širine broda. Trup od stakloplastike s preciznim dizajnom dna jamči maksimalnu čvrstoću i stabilnost kako bi se moglo ploviti sa svim jedrima. Mahagonij i tikovina prožimaju Heru toplinom i finoćom.

Godina izgradnje: 1998, refit 2023
Duljina: 22 m
Širina: 5 m
Gaz: 2,20 m
Tank vode: 4000 l
Tank goriva: 1200 l
Motor: Volvo Penta 306 HP; Generator: 220 V-9 kW
Brzina krstarenja: 8 kts; Maksimalna brzina: 11 kts
Kabine: 5; Ležajevi: 6; WC/Tuš: 5; Posada: 3
Baza: Split / Dubrovnik

VIŠE OD DOMA

Udobnost 5 zvjezdica

S Herom do potpunog odmora.Hera ima 5 kabina i može primiti 8 gostiju. U ponudi su 4 dvokrevetne kabine te kabina s dva odvojena ležaja. Sve kabine su klimatizirane i imaju vlastiti WC. Kupaonice imaju hladnu i toplu vodu s tuš-kabinom, sušilom za kosu, setom za održavanje higijene te keramičkim toaletom s ugradbenim bideom. Kako bi vaš odmor bio još udobniji, za sve ostalo na raspolaganju vam je posada.

Gulet Hera ima vrlo veliku i prostranu palubu. Na krmenoj palubi je blagovaonica s velikim stolom, stolicama i sofom za slobodno vrijeme. Posve je zaštićena od sunca i naši se gosti ondje mogu opustiti uživajući u kušanju mnogih ukusnih jela. Unutarnji salon pun svjetlosti moguće je rashladiti klima-uređajem kako biste se odmorili od sunca, kupanja i ljetnih vrućina. Smjestite se u udobne fotelje ili za veliki stol kako biste zajedno blagovali i družili se.

Naša posada osigurat će vam potpuno uživanje na Heri uz hladna pića po izboru, izvrsnu kavu, koktele i vina, vrhunskih hrvatskih lokalnih vinara.

Mediteranski okusi i umjetnost kombiniranja izvornih lokalnih namirnica s vrhunskim maslinovim uljem uljare Barčot te vinima dalmatinskih krajeva, svaki će zalazak sunca učiniti još magičnijim na palubi jedrenjaka Hera.

Hera ima 3 iskusna člana posade – kapetana, kuhara i mornara – koji su gostima na raspolaganju tijekom cijelog krstarenja.

Rezervirajte s nama i ostvarite dodatne pogodnosti!

Jamčimo brzu i sigurnu rezervaciju, najpovoljnije cijene, radimo ponude po vašoj mjeri i nudimo niz dodatnih pogodnosti...

REZERVIRAJTE